Акамі

310,00
грн.
Склад: Тунець, Авокадо, Філадельфія, ікра Тобіко, Кунжут, соус Теріякі

Вага: 310 г

Опис:
"Акамі" - це страва, яка поєднує в собі свіжість тунця, кремовість авокадо, гладкість сиру Філадельфія, пікантність ікри Тобіко, хрустку текстуру кунжуту і солодкий соус Теріякі. Цей рол - справжній смаковий експлозив.

Головними інгредієнтами "Акамі" є свіжий тунець, авокадо, сир Філадельфія, ікра Тобіко, кунжут і соус Теріякі. Тунець надає страві пікантності та ніжності, приносячи смак морського дару. Авокадо додає ролу кремовості та ніжності, роблячи кожний шматок неймовірно смачним.

Сир Філадельфія завжди актуальний в суші та ролях, надає ролу гладкості і кремовості. Ікра Тобіко прикрашає цей рол, надаючи йому оксамитовий блиск і пікантність кожному прикусу. Кунжут надає текстури і гарного горіхового смаку.
Соус Теріякі завершує цей кулінарний шедевр, додаючи солодкість і глибину смаку, яка ідеально поєднується з іншими смаками.

"Акамі" - це страва, яка відмінно підходить для тих, хто шукає найкращий смак в суші. Замовте її прямо зараз і насолоджуйтеся неймовірним смаковим досвідом, який принесе вам справжню гастрономічну насолоду.

Дивіться також