Сакура

250,00
грн.
Склад: Тунець, Креветка, Авокадо, Філадельфія, ікра Тобіко, соус Теріякі

Вага: 310 г

Опис:
"Сакура" - це рол, який об'єднує в собі різноманітні смаки та інгредієнти, створюючи вишуканий смаковий досвід. Цей рол містить у собі ніжний тунець, солодку креветку, кремове авокадо, гладкий сир Філадельфія, пікантну ікру Тобіко і ароматний соус Теріякі.

Головними інгредієнтами "Сакури" є тунець, креветка, авокадо, сир Філадельфія, ікра Тобіко і соус Теріякі. Тунець надає ролу пікантності та ніжності, приносячи смак морського дару. Креветка додає солодкості і текстури страві, роблячи її більш насиченою.

Авокадо надає ролу кремовості та екзотичного аромату, роблячи кожний шматок неймовірно смачним. Сир Філадельфія завжди актуальний в суші та ролях, надає ролу гладкості і кремовості.

Ікра Тобіко прикрашає цей рол, надаючи йому оксамитовий блиск і пікантність кожному прикусу. Соус Теріякі завершує цей кулінарний шедевр, додаючи солодкість і глибину смаку.

"Сакура" - це страва, яка призначена для тих, хто цінує смакове розмаїття та гастрономічну елегантність. Замовте її прямо зараз і насолоджуйтеся неймовірним смаковим досвідом, який принесе вам задоволення з кожним шматочком.

Дивіться також