Сет Урамакі

685,00
грн.
Склад: Урамакі з лососем, Урамакі з тунцем, Урамакі з смаженим лососем, Урамакі з смаженим тунцем

Вага: 1180 г

Опис:
"Сет Урамакі" - це смачний та різноманітний набір страв, які характеризуються використанням техніки приготування урамакі, що включає роли, де норі (морська водорость) розміщується всередині ролу. У цьому сеті ви знайдете наступні страви:

  1. "Урамакі з лососем" - це рол із свіжим лососем, авокадо, огірком, сиром Філадельфія та ікрою Тобіко. Урамакі надає можливість насолоджуватися свіжим смаком лосося.
  2. "Урамакі з тунцем" - це рол із свіжим тунцем, авокадо, огірком, сиром Філадельфія та ікрою Тобіко. Тунець має неймовірний солодкий смак, який добре поєднується з іншими інгредієнтами.
  3. "Урамакі з смаженим лососем" - це рол із смаженим лососем, манго, огірком, сиром Філадельфія, ікрою Тобіко та соусом Світ чілі. Смажений лосось надає ролу хрусткості та аромату.
  4. "Урамакі з смаженим тунцем" - це рол із смаженим тунцем, огірком, авокадо, сиром Філадельфія та ікрою Тобіко. Смажений тунець додає страві пікантності та хрусткості.

"Сет Урамакі" дозволить вам насолоджуватися різноманітністю смаків та текстур урамакі в різних варіаціях. Замовте цей сет і насолоджуйтеся смачними стравами японської кухні.

Дивіться також