Філадельфія з тунцем

230,00
грн.
Склад: Тунець, Манго, Філадельфія, Кунжут, соус Теріякі

Вага: 290 г

Опис:
"Філадельфія з тунцем" - це страва, яка поєднує в собі свіжість морських продуктів та екзотичний смак манго, створюючи неперевершений гастрономічний досвід. Цей рол вибору з нашого ресторану доставки суші та ролів обов'язково припаде до смаку тим, хто цінує найкращі страви.

Головними інгредієнтами "Філадельфія з тунцем" є свіжий тунець, ніжний манго і сир Філадельфія. Тунець додає страві пікантності та неймовірної ніжності, приносячи смак морського дару. Манго додає солодкість і екзотичний аромат, який чудово поєднується з іншими інгредієнтами.

Сир Філадельфія, завжди актуальний в суші та ролах, надає страві гладкості і солодкості, роблячи кожний шматок неймовірно ніжним і м'яким. Кунжут, який прикрашає рол, додає текстурну насиченість та глибокий горіховий смак.
Соус Унагі завершує цей кулінарний шедевр, надаючи йому солодкість і пікантність, які ідеально доповнюють смаковий профіль страви.

"Філадельфія з тунцем" - це страва, яка додасть святкового настрою будь-якому обіду чи вечері. Замовте її прямо зараз і насолоджуйтеся справжньою смаковою розкішшю, яка надасть вашій їжі особливий шарм.

Дивіться також